Over ons

voorkant winkel

In 1971 opende in Geleen de eerste Nederlandse Cash&Carry voor vers vlees. Het bedrijf aan de Ringovenstraat groeide in de loop van de jaren uit tot een totaal-foodbedrijf voor verse vleeswaren en diepvriesproducten. Guy Claessens, de eigenaar, gaat vooral voor maatwerk aan de horeca.

Guy Claessens komt uit een bekende slagersfamilie van drie generaties. Hij runde zelf scharrelslagerijen in Valkenburg en Maastricht en werkte zes jaar op de slachterij van een horecagroothandel. "Die groothandel werd verkocht en ik voelde wat minder voor werken in een groot bedrijf. Deze slagerij was voor overname beschikbaar en veel horecaklanten van destijds zie ik hier nu al terug."

De eerste Nederlandse Cash & Carry had het assortiment al uitgebreid met catering- en traiteursproducten, verse salades en andere etenswaren. Nog steeds komen er klanten voor tal van verse, ambachtelijke vleessoorten, ook in kleine porties. Daarnaast vindt u er een zeer uitgebreid assortiment aan diepvriesproducten, variërend van snacks tot aardappelvariaties en van handijs tot groenten, van bekende en wat minder bekende merken.

Barbeque-pakketten, inclusief marinades en sausjes zijn in de zomer erg populair. We leveren ook daarin topkwaliteit en op basis van dagverse producten. Onze eigentijdse keuken voldoet aan de zeer strenge HACCP-hygiënenormen. We bezorgen bestellingen per koelauto, dus het zit allemaal wel goed.

Gratis bezorgd!

Uw bestelling gratis thuisbezorgd in de regio Sittad-Geleen
(vanaf € 25,-)!

Vandaag besteld voor 16:00 morgen bezorgd!!

 

Verse pizza's

Nieuw versgemaakte pizza's

Pizza taco  € 4,95 

Pizza shoarma € 4,95

Pizza salami € 4,25

Pizza 4 Kazen € 4,25

pizza klein

Woensdag gehaktdag

Woensdag is het gehakt- dag bij Cash & Carry.

gehaktdag160px

2 Kg. Gehakt € 9,-

2 Kg. Braadworst € 10,-

Folders

bbq folder 2019

pakkettenfolder 2020

Fondueschotels

Nu ook fondueschotels, klik hier voor meer info.